За СКЛАДА

Тук историята си разказват предмети, изразяващи крехкото равновесие между изкуство и функционалност, емоция и рационалност, индустрия и занаяти. В искрената и автентична естетика на мястото характерът им оживява - авангарден, необичаен, елегантен. В СКЛАДА е изложена селекция от мебели - осветление, продукти за дома, декоративни и утилитарни предмети, които говорят за магията на творческия процес чрез текстура, цвят и форма. Те съдържат в себе си онази артистична концепция за безвремие, която ни помага да се обръщаме към непреходната красота.

НАШИЯТ ЕКИП
Галя Дзаннато
Основател
Основател на Склада през 2008 г.
Photo of Arch. Yana Zannato
Арх. Яна Дзаннато
Управител
Винаги внимателна и задълбочена завършва с отличие Архитектура в НБУ. Има мечти да поправи облика на града ни и да създава красиви къщи за хората. Обича да пътешества. Обича всяка жива твар и спасява котки и кучета .Всичките й приятели са вече щастливи притежатели на поне едно животно. Поема фирмата от майка си Галя Дзаннато, която я основава в далечната 1993г.
Photo of Layla Jabbar
Лейла Джабар
Мениджър продажби
Освен на храната и слънцето, в Милано и Барселона Лейла се посвещава на обучение по интериорен дизайн. Някъде там развива убеждението, че естетическите избори са израз на съкровените вътрешни търсения на всеки от нас и любопитството й към хората се задълбочава. Професионално този интерес води до програми по Маркетинг и комуникации и Service design.

В СКЛАДА тя работи ежедневно с нашите клиенти и партньори по проекти за интериори и обзавеждане.

Развлича се с кратки градски почивки из Европа, разсмиват я кучетата, а малката й радост е всяко вкусно latte.
Photo of Plamen Chonkov
Пламен Чонков
Проектант дизайнер
Като дете прави сам своите играчки. Не се задоволява с това да си фантазира неща, иска те да бъдат реални. Като пораснало момче мечтата да прави красиви предмети остава. Наблюдава тяхното раждане от първичните елементи – дървесина, метал, стъкло, текстил.Иска да опознава в най-малки детайли целия процес, иска всичко да е съвършено.

От 1996г. година се занимава с дизайна, конструирането и производството на мебели, а от 2002 г. с продажба на мебели, осветление и аксесоари, свързани с реализация на интериорни проекти.

Обича киното, музиката и изобщо всичко, въздействащо върху сетивата, като се надява някога да има възможност да сбъдне детската си мечта – да бъде, поне за малко, част от  “работилница” за специалните ефекти и грим във филм от научно-фантастичния жанр.
Photo of Sirma Deyanova
Сирма Деянова
Асистент продажби
След като се завърна от Германия , където беше за няколко години, Сирма започна да работи в шоурум СКЛАДА като асистент продажби и вече е незаменима част от екипа.

Със своята способност да се вслушва и с чудесното й чувство за красота тя е консултант, на който можеш да се довериш. Заровила се е сериозно в дебрите на човешката душа и скоро ще бъде дипломиран психолог.
Photo of Emilian Sabev
Емилиян Събев
управител №8
На 24 e управлявал танкер и риболовен кораб. На 28 е част от Maison Martin Margiela и града е Париж. На 32 е творчески директор на Егоист. На 35 е в Монреал, после в Ню Йорк. Все дизайн и съвременно изкуство.

Сега в София, управител на Номер 8 - човекът, който ще ви разкаже невероятните истории, криещи се зад всеки продукт.
Колелото - основен начин на придвижване.
Photo of Dara Deyanova
Дара Деянова
Асистент продажби в №8
С голям ентусиазъм и вдъхновение се грижи за всички чудесни продукти, избрани и представени в №8 и въвлича посетителите на магазина в света на дизайна.

Динамична и усмихната тя е чудесна компания , с която никога няма да ти бъде скучно,защото е любознателна и не те оставя безразличен по никоя тема.