СКЛАДА - Богата селекция на мебели, осветление и аксесоари за дома

Нашата селекция прескача границите на пазарното търсене, настоящите тенденции и установените брандове. Откриваме предметите, които имат силата да преобразят домовете ви  в най-уютните и мечтани места за живеене. Мебели, които отразяват вашите желания и представи за добър живот. Зад тях стоят талантливи дизайнери и вдъхновени майстори.

Разгледайте
A photo inside SKLADA's office
нашата уникална селекция
01

Timeless Living

Продуктите в Timeless living са характерни с дълбока връзка със занаятчийството, любовта към естествените материали, уважение към наследството и безкомпромисно търсене на елегантност. Наричат го естетическа трезвост, а всъщност е опиянение от съвършенството.

Timeless Living

Incas

Timeless Living

Frame

Timeless Living

Maralunga-40 Maxi

Каталог
02

Contemporary Living

Просторни пространства, минималистични решения или смел еклектизъм, лекота, номадски завършек. Мебелите от Contemporary living носят енергията на настоящето, преосмислят класическото наследство, поставят човека в центъра на дизайн решенията. Арт деко, индустриален или урбанистичен стил, обединени от свободата, мимолетността и младежки дух.

Contemporary Living

Planum

Contemporary Living

Eggen

Contemporary Living

Mys

Каталог
03

Easy Living

Някои домове се правят с лекота. Места за временно пребиваване. Тук подбираме качествени мебели с фокус върху функционалността и простотата. А ние знаем, че често временните неща се оказват най-дълготрайни. Затова сме внимателни към тези интериори. Формулата икономично и качествено понякога работи, но само ако зад нея стои нашето знание, опит и професионално око.

Easy Living

Mingle Table

Easy Living

Kole

Easy Living

Alvar

Каталог
ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН
Нашите проекти

Щастливи сме да работим с талантливи проектанти. Всеки от тях ни въвлича в своята идея и за нас е удоволствие да споделим пътя му. За всички тях сме на разположение за: консултиране по избор на  мебели, дизайн на мебели , управление на поръчки и доставки, управление на производство на мебели, монтаж и сервизно обслужване на мебели.

А когато някой е решил лично да се заеме с интериора на дома си  предлагаме: интериорно консултиране, частично проектиране на специфични пространства (кухня, детска стая, баня...), функционално разпределение на пространства, консултиране по избор на мебели, поръчка, доставка до дом, монтаж и сервизно обслужване на мебели и осветление.

Разгледай
ЗАщо да изберете нас
За СКЛАДА

Ние разговаряме с вас, вслушваме се във вашите искания, търсим най-подходящите решения и най-важното – благодарение на 30-годишния ни опит сме в състояние  да ги реализираме така, че сложната трансформация на жилището в дом да се превърне в приятно пътешествие.

A photo showing the interior inside SKLADAs office
A photo showing the interior inside SKLADAs officeA photo of SKLADA's office exterior

Всичко започна с една мечта – да се свържем с креатовния, вдъхновяващ и луд свят на дизайна и да го превърнем в реалност тук и сега. Да му създадем пространство, да покажем жизнената му сила и да черпим от нея за да бъдем по- добри хора и да живеем в по-добър свят.

Добре дошли!

Повече за нас
ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
Още новини

Посетете ни - ще ви помогнем да трансформирате своето жилище в мечтания си дом.

ул. 6 Септември 55А, София 1000, България