СКЛАДА е специално пространство, появило се в резултат на дълго пътуване, започнало през 1992 година. Разположен в центъра на София, в сградата на стара фабрика, чиито индустриален контекст е умишлено съхранен, СКЛАДА създава творческа атмосфера и съхранява своите открития.

Тук историята си разказват предмети, изразяващи крехкото равновесие между изкуство и функционалност, емоция и рационалност, индустрия и занаяти. В искрената и автентична естетика на мястото характерът им оживява - авангарден, необичаен, елегантен. В СКЛАДА е изложена селекция от мебели - осветление, продукти за дома, декоративни и утилитарни предмети, които говорят за магията на творческия процес чрез текстура, цвят и форма. Те съдържат в себе си онази артистична концепция за безвремие, която ни помага да се обръщаме към непреходната красота.

В СКЛАДА ви посреща креативен екип, който улавя моменти, тенденции и брандове, с чувствителност към всеки детайл, за да предложи най-добрите интериорни решения. Винаги резултат на проучване и изследване, те са изготвени от нас и реализирани в колаборация с нашите партньори.

Придружени от чаша италианско кафе, в СКЛАДА ще намерите информация за обектите и услугите, както и консултация по вашия проект. Индивидуалният подход и внимание ни позволяват да отговорим точно на вашите нужди и изисквания.

Вярваме, че нашите клиенти са любопитни и търсещи натури с изявен характер. От първата ни среща се стремим да научим повече и работим в диалог, за да създадем красиви и функционални места, които вдъхновяват и разказват за своите обитатели.

Галя Дзанато - основател

Галя Дзанато - основател

На 22 е част от екипа на италианска компания. В следващите 5 години работи по големи проекти в България, като се влюбва завинаги в Италия. На 29, в разгара на променяща се България, създава собствена компания за внос на италиански мебели. Срещата с италианския дизайн и култура променят напълно и безвъзвратно нейния начин на мислене. От този момент насетне се отдава на изследване и развитие на дизайна в България със смелост и постоянство. На 45 създава СКЛАДА.
Бори се за по пълноценно използване на водния ресурс и възстановяване на минералните бани в София.

Лейла Джабар - мениджър продажби

Лейла Джабар - мениджър продажби

Освен на храната и слънцето, в Милано и Барселона Лейла се посвещава на обучение по интериорен дизайн. Някъде там развива убеждението, че естетическите избори са израз на съкровените вътрешни търсения на всеки от нас и любопитството й към хората се задълбочава. Професионално този интерес води до програми по Маркетинг и комуникации и Service design.
В СКЛАДА тя работи ежедневно с нашите клиенти и партньори по проекти за интериори и обзавеждане. 
Развлича се с кратки градски почивки из Европа, разсмиват я кучетата, а малката й радост е всяко вкусно latte.

Пламен Чонков - проектант-дизайнер

Пламен Чонков - проектант-дизайнер

Като дете прави сам своите играчки. Не се задоволява с това да си фантазира неща, иска те да бъдат реални. Като пораснало момче мечтата да прави красиви предмети остава. Наблюдава тяхното раждане от първичните елементи – дървесина, метал, стъкло, текстил. Иска да опознава в най-малки детайли целия процес, иска всичко да е съвършено.
От 1996г. година се занимава с дизайна, конструирането и производството на мебели, а от 2002 г. с продажба на мебели, осветление и аксесоари, свързани с реализация на интериорни проекти.
Обича киното, музиката и изобщо всичко, въздействащо върху сетивата, като се надява някога да има възможност да сбъдне детската си мечта – да бъде, поне за малко, част от  “работилница” за специалните ефекти и грим във филм от научно-фантастичния жанр.

Елиа Недков - арт директор

Елиа Недков - арт директор

Aрхитект и дизайнер роден в България (1971 г.) Учи мода във Виена и след това архитектура в Грац, Австрия. През 1998 г. отваря своето първо студио за архитектура, графика и дизайн в Грац. Спечелването на международен конкурс през 2003 г. му дава възможност да отвори година по-късно студио в Милано. Там се развива интензивно и неговата професионална кариера. Посоките са - архитектура, дизайн, графика и арт дирекция.
Работи като арт-директор за някои от водещите компании в дизайна като Rapsel, Culti, Alulife, Viero.

Анна-Александра - копирайтър

Анна-Александра - копирайтър

Анна-Александра е културолог и артист. Изучава древни езици и култури в НГДЕК и след това завършва специалност “История и теория на културата” в СУ св. Климент Охридски. Създава и участва в редица проекти в сферата на поезията, изобразителните изкуства, фотографията и други форми на съвременното изкуство.
В Склада се занимава с copywriting и участва в създаването и концептуализирането на различни рекламни проекти и текстове.

Емилиян Събев - управител N8

Емилиян Събев - управител N8

На 24 e управлявал танкер и риболовен кораб. На 28 е част от Maison Martin Margiela и града е Париж. На 32 е творчески директор на Егоист. На 35 е в Монреал, после в Ню Йорк. Все дизайн и съвременно изкуство.
Сега в София, управител на Номер 8 - човекът, който ще ви разкаже невероятните истории, криещи се зад всеки продукт.
Колелото -основен начин на придвижване.

Марияна Хаджиева - логистика

Марияна Хаджиева - логистика

За Марияна да пътешества е най-голямата мечта. Нейното лично пътуване започва от магазина за мода на баща й в родния Бургас. Била е барман, търговец на бяла техника, търговски представител, все неща свързани с човешки контакти и много движение.
Не е почитател на големите градове. Обича по-малките места, със специфичната им култура, динамика и начин на живот. Ливорно, Италия е едно от местата, в които би се върнала с радост.