Кухнята - технологичното сърце на дома.

Може ли дом без кухня?
Самата идея за дом е на първо място там ,където са приготвя храната , около печката.
Има ли по-хубаво усещане от това да отвориш външната врата и да те посрещне аромата на любимата ти гозба ...
 
 
Кухнята , в настоящия момент , си е супер технологична и независимо дали е напълно невидима и слята с дневната или подчертана и по-традиционна , тя включва всички достижения на съвременната инжинерна мисъл – плавно затварящи се механизми , пълно изтегляне на чекмеджетата, плотове от технически камък / високо износо и термоустойчиви/, ел.отваряне на горни врати, врати от алуминий с пчелна пита / леки и с възможност за големи височини /.. да не говорим за новите материали като Феникс, акрил, HPL. Някои производители създават и собствени материали, като paper stone на Keysbabo , който е на основата на целулоза и е 100% рециклируем а в същото време осигурява необходимата устойчивост на драскане и топлина. Дори и традиционните материали могат да се използват много по-лесно – напр. Да се направи изцяло каменна кухня си е истинско технологично чудо.
Ако искаш повече блясък няма проблем да използваш стъкло или метал с огледална повърхност,все неща , които нашите предци никак не са могли да си представят дори..
Ние работим с италиански производители, доказали своите умения като Key sbabo, Xera, MVK .
Те са и тези, които могат да обработват метали и дървесина по съвсем занаятяийски метод и създават автентичност и уникалност на продукта.