За дървото с любов

Дървото е материал, който изисква разбиране и любов. За да превърнеш дънера в изящна мебел е нужна много чувствителност и опитност. Малко са компаниите,които успяват да постигнат това и СКЛАДА работи с едни от най-добрите.

Ceccotti collezione е истинска перла . Продуктите ,които създава са не просто оригинални. Те са истински колекционерски обекти.Компанията е създадена през далечната 1956 но истинския разцвет започва през ‘80 те години на миналия век, когато Франко Чекоти и Роберто Ладзерони създават първата колекция “Dedos Tenidos’. От тогава до сега Ceccotti collezioni се превръща в символ на съвършенство и красота.
Porada е другата изключителна компания ,за която можем да говорим само със суперлативи.
Тя е родена през 1948 г и през дългия си път е развила несравними по качество и изящество продукти. Работи с най- добрите архитекти и дизайнери и съвсем заслужено може да се похвали с международна известност.
За радост на балканската общност в близката Босна има още една перла наречена Artisan.
Мога само да кажа – хората обичат масата Latus и столът Neva и са истински щастливи да ги имат в домовете си. С грижа, любов и умение Artisan създаде прекрасна колекция от мебели от масивна дървесина . Работи с орех, череша и бряст ,които третира на пара ,за да постигне идеалния цвят и текстура без да застрашава структурата на дървото.За довършителната обработка използва натурални масла, сапуни и лакове. Така , до нас достига истинското усещане за дърво.