Начало / Събития
Lambent

Виж снимки

Откриване перви май 2016

НЕДЕЛЯ. СЛЕДОБЕД. ВЪЛНА. ЛЮБОВ. ВДЪХНОВЕНИЕ.  LAMBENT ви кани на първото си представяне на живо и концептуална изложба на плъстени килими. 
Домакин на събитието: СКЛАДА ( София, ул. Г. Бенковски 11, ет.4) За първи път екипът на LAMBENT ще ви потопи във вълшебния си вълнен свят и ще ви покаже на живо новите си колекции плъстени килими. Всеки килим ще има специално концептуално представяне.
Подготвили сме ви още: интерактивна инсталация, която ще ви предизвика да преминете по пътя на вълната (от овцата до студиото на Lambent) и специална видео прожекция "В ателието", която ще ви пусне зад кулисите на създаването на килимите Lambent.
Екипът на Lambent - Татяна и Нуша - ще споделят за мисията на бранда, дизайна и посланието на всеки от килимите, магията на техниката плъстене, качествата на вълната като материал и още много вдъхновения от "кухнята" на творческия процес за създаване на килимите Lambent. Ще бъде уютно, приятно, вдъхновяващо, изненадващо и вкусно, затова само вземете усмивката си и елате. Ще е щастие да споделим това събитие с вас.
*** LAMBENT Е БЪЛГАРСКИ БРАНД ЗА ПЛЪСТЕНИ КИЛИМИ 100% РЪЧНА ИЗРАБОТКА | 100% ВЪЛНА  www.lambent.bg *Всеки от килимите на изложбата ще може да бъде поръчан за вашия дом.

Casa Tabarelli

Виж снимки

Изложбата на ОКОЛО представя:
 
CASA TABARELLI  
малко позната семейна къща, създадена от
италианския модернист Карло Скарпа в
 
СКЛАДА – пространство за дизайн и
итериорни решения в София.
 
Откриване 21 ноембри 2014 18.00ч.
ул. Г.Бенковски 11 ет.4 
тел. 9816988

Соларография

Виж снимки

Соларография
Борис Попхристов


От 1-ви юни до 10-ти юни 2014